LogicTrading verkoopt zowel nieuwe artikelen, als artikelen uit overstock, artikelen met verpakkingsschade, stickers op verpakkingen, open dozen en internet retouren. Wij kopen deze retour goederen en overstock partijen op van grote internet bedrijven. Ook kopen wij nieuwe producten bij onze andere leveranciers in.

Na jaren met grote passie zelf verantwoordelijk te zijn geweest voor een groot logistiek nu volledig de focus op een eigen bedrijf met de verkoop van mooie artikelen. De passie voor logistiek blijft! We vinden dat retour goederen, artikelen met verpakkingsschade een nieuwe kans verdienen. We maken de wereld een stukje duurzamer als we retourproducten een tweede leven geven.

De verkoop van artikelen doen we via onze eigen website, maar we zijn ook te vinden op marktplaatsBol.comebayfacebook Ook zijn we regelmatig te vinden op leuke consumenten beurzen. We bieden al deze artikelen tegen scherpe prijzen aan! We zijn constant op zoek naar wisselend assortiment, hierdoor kan het zijn, dat we niet altijd meerdere aantallen op voorraad hebben van hetzelfde artikel. Ben je op zoek naar iets wat niet in 1 van onze advertenties of op de website staat stuur ons zeker een mail en wij kijken of we het artikel hebben.

Onder het menu informatie vind je onze voorwaarden terug en diverse onderwerpen als retour beleid, herroepingsrecht, algemene voorwaarden etc.

Kleine uitleg:

We doen ons uiterste best om alle artikelen zo goed mogelijk te controleren op schade en/of dat ze compleet zijn. Indien een artikel incompleet is en/of over een beschadiging beschikt wordt dit duidelijk vermeld in de productomschrijving. Alle artikelen worden getest en nagekeken.

Bij vermelding verpakkingsschade, dan is echt alleen de verpakking beschadigd en of lelijk, product hebben wij er uitgehaald om te controleren en te testen.

Indien wij vermelden;  “product heeft lichte gebruikssporen” – dan kunnen deze sporen bestaan uit: waterdruppels, hele lichte krasjes, een vlekje, soms is het echt bijna niet zichtbaar en soms ietsje meer.

Indien grotere sporen heeft dan vermelden we dit apart bij het product en vaak ook nog met een foto, dan zijn het nog steeds producten als nieuw alleen met bijvoorbeeld een deukje, grotere kras, hoekje er af of andere beschadigingen. Foto’s zijn dan terug te vinden bij de items.

Indien een product echt zichtbaar vaker gebruikt is, maar waar wij van vinden dat dit item nog steeds netjes genoeg is om te kunnen verkopen en te gebruiken dan vermelden wij dit ook echt als een tweedehands. We verkopen geen producten die echt zwaar gebruikt zijn!

Bezoek ons op Bol.com
Kijk op onze facebook pagina

📍 Kramerswei 8A, 8723 EW KOUDUM
📞 +31 (0)6 53 98 68 47
✉️ mailto:info@logictrading.nl

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

LogicTrading
Average rating:  
 5 reviews
 by Wil
Top service

Bedankt voor de supersnelle verzending van de mopset!
Gisteren besteld vandaag al in huis 👍
Ook zeer tevreden over het correcte kontakt.

 by Gerard

Top bedrijf! snelle levering

 by Lady
Geweldig!

Het door mij bestelde item was binnen 24 uur binnen. Ook heel fijn dat na de bestelling onmiddellijk een bevestiging gestuurd wordt. Ik ben zeer tevreden.

 by Jan

Super, zeer snel en zeer goed verpakt geleverd.

 by Social
Perfecte service

Snelle service en scherpe prijzen