Levertijd & verzendkosten
We doen ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen. Bij een aantal grotere artikelen kan de levertijd iets langer zijn maar dit wordt apart bij het artikel vermeld. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra uw pakket bij PostNL ontvangen is ontvangt u de track & trace gegevens. U kunt thuis of op het werk laten leveren of een PostNl afhaallocatie kiezen. Tevens kunt u op afspraak afhalen bij ons op locatie in Koudum.

Voor orders boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De bijdrage verzendkosten bedragen voor Nederland € 5,00 en voor België € 9,50

Wij versturen met PostNL . Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

We vinden het belangrijk om verpakkingen zoveel mogelijk te hergebruiken, dus het kan zijn, dat je bestelling niet in een nieuwe omdoos zit, we proberen hiermee ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Retourneren & Ruilen bij LogicTrading

We doen ons uiterste best om alle artikelen zo goed mogelijk te controleren op schade en/of dat ze compleet zijn. Indien een artikel incompleet is en/of over een beschadiging beschikt wordt dit duidelijk vermeld in de productomschrijving. Producten met schade, anders vermeld dan in de omschrijving, dienen binnen 48 uur na ontvangst te worden gemeld bij LogicTrading

Natuurlijk kan het voorkomen, dat je toch niet tevreden bent over het artikel wat je ontvangen hebt. Je mag deze dan uiteraard binnen 14 dagen naar ons terug sturen. De retourzending dient altijd voor retour sturen aangemeld te worden bij info@logictrading.nl. U krijgt een retour ordernummer wat vermeld moet worden op dit formulier.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@logictrading.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Er zijn artikelen die niet geretourneerd kunnen worden zodra deze gebruikt zijn.

  • Hygiëne producten zoals; epilators, scheerapparaten, pyjama’s, borstkolven, baby artikelen & In-ear headsets.
  • Verzorgingsproducten zoals; kammen, borstels en andere haar- en gezichtsverzorging.
  • Producten met accounts erin zoals; PC’s, laptops, telefoons en smartwatches.
  • Producten waarbij de garantiezegel is verbroken, te denken aan games, dvd’s en blu-ray’s

Ruilen bij Logictrading kan helaas niet altijd, daar we soms maar enkele stuks ontvangen van een artikel. Indien we niet kunnen ruilen kunnen we uiteraard wel gewoon netjes je geld terugbetalen.