LifeGoods LED Strip met Afstandsbediening – 5 Meter – 16 Kleuren – 4 Standen – Snoer( verpakking beschadigd)

Oorspronkelijke prijs was: €21.99.Huidige prijs is: €14.99.

LED Verlichting RGB – High Brightness SMD 5050 LEDs – Afknipbaar Per 10cm – Helderheid in 8 Stappen – Met Zelfklevend Tape en Sluitingen – 1,5m Snoer – 24 Watt

De LifeGoods LED-strip geeft elke ruimte een vrolijk en persoonlijk tintje. Je kan de 5 meter lange strip tot op wel 8 meter afstand bedienen met de unieke, kleine infrarood mini-controller. Met maar liefst 16 kleuren die kunnen vloeien, flitsen en vervagen voor zowel een gezellige en rustige als een feestelijke stemming. Makkelijk te bevestigen met de plakstrip of de bijgeleverde sluitingen. Zo brengt de LifeGoods LED-strip extra sfeer, waar en wanneer je maar wilt.

Aanpasbare lengte
De flexibele LED-strip is 5 meter lang waardoor je hem op verschillende oppervlaktes kan gebruiken. Muren, plafonds, vloeren, planken, waar je maar wilt. Laat je creativiteit op de loop en maak de meest sfeervolle ruimtes. Is 5 meter net iets te lang? Geen zorgen, je kan de LED-strip om de 10 centimeter op de aangegeven plekken afknippen, zodat hij precies past waar jij hem wilt hebben.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 8720195250159 Categorie: Brand: LifeGoods