Electrolux broodrooster EAT967

Oorspronkelijke prijs was: €30.99.Huidige prijs is: €21.99.

Electrolux EAT967 broodrooster

De EAT967 broodrooster van Electrolux is de ideale bondgenoot voor jouw ontbijt! Uitgerust met een 1 sleuf, 3 functies en 6 thermostaatniveaus, biedt deze broodrooster jou de beste prestaties.

Het metalen ontwerp van deze broodrooster past gemakkelijk in elke moderne keuken. Dankzij de lange sleuf kun je meerdere sneetjes brood tegelijk roosteren. De Electrolux EAT967 heeft een vermogen van 1000 Watt en 6 vermogensniveaus, om jouw brood te kunnen roosteren precies zoals jij dat lekker vindt.

De Electrolux broodrooster EAT967 is geschikt voor het roosteren en verwarmen van brood, maar ontdooit en roostert ook perfect bevroren brood. De Stop/Eject-functie maakt het gemakkelijk om de grillperiode op elk moment te onderbreken.

De broodlift van de Electrolux EAT967 komt extra ver omhoog, waardoor je ook gemakkelijk kleine plakjes brood uit het apparaat kunt halen, zonder dat je brandwonden oploopt. Daarnaast is de broodrooster uitgerust met een kruimellade voor eenvoudige reiniging. De antislipvoetjes zorgen voor een perfecte stabiliteit op het werkoppervlak.

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 7332543606566 Categorie: Brand: Electrolux