Koffiecupmachine BL-21003

Oorspronkelijke prijs was: €69.99.Huidige prijs is: €42.99.

De compacte, zwarte  koffiecupmachine BL-21003 is geschikt voor koffie capsules waardoor jij binnen 40 seconden van een heerlijke espresso of lungo koffie geniet. De koffiecupmachine is makkelijk te bedienen en beschikt over 2 duidelijke knoppen voor de keuze uit een grote of kleine kop koffie. Ook binnen de keuze van een kleine of grote kop koffie kan je de hoeveelheid water naar smaak aanpassen. Zo kan je een extra sterke espresso zetten of meer water toevoegen voor een nóg groter kopje koffie.

Naast de snelle bereiding en eenvoudige bediening, serveert deze espressomachine jouw espresso van uitstekende kwaliteit en een goede temperatuur. Het is dan ook niet voor niets dat de  koffiecupmachine BL-21003 in oktober 2020 met een 8,1 is beoordeeld door de Consumentenbond.

De koffiecupmachine is getest met veel verschillende koffiecups. Hieruit is gebleken dat alle koffiecapsules (m.u.v. Dolce Gusto cups) geschikt zijn voor het apparaat, waaronder de aluminium cups van bijvoorbeeld Nespresso®*

!!Machine heeft lichte gebruikssporen wat duidt op eenmalig gebruik, op de uitloop zitten 2 kleine krasjes!!!

 

 

Uitverkocht

Vergelijk
Artikelnummer: 8718827238880 Categorie: