Tip: Let met het koken op inductie op de juiste diameter, de onderkant van de pan dient even groot te zijn als de kookzone die je gebruikt.
Let op: Om de pan schoon te maken, adviseren wij alle pannen met een anti-aanbaklaag met de hand af te wassen. Wanneer je pannen in de vaatwasser wast, kunnen er bobbels in de laag ontstaan, kan de anti-aanbaklaag loslaten of de aluminium disc kan loslaten. Met afwassen met de hand breng je de minste schade toe aan de pan en gaan ze het langst mee. Wil je de pan toch wel in de vaatwasser afwassen, zorg er dan voor dat je vaatwasmiddel geschikt is voor aluminium.
Thermo-Spot®
De Thermo-Spot® indicator kleurt rood als de pan de ideale temperatuur heeft bereikt. Door op de ideale temperatuur te bakken, blijven voedingswaarden behouden waardoor je gezonder bakt. Daarnaast zijn een perfecte textuur, kleur en smaak gegarandeerd.
Gezond koken, milieuvriendelijk denken
Wij zetten ons ervoor in om duurzame producten te maken waar je lang van kunt genieten. Daarnaast willen wij het milieu beschermen; door recyclebare producten te produceren met een veilige anti-aanbaklaag (geen PFOA, geen lood, geen cadmium).
Onderhoudstips :
❕ Zelfs indien het product vaatwasser bestendig is, raden wij aan het met de hand af te wassen en grondig af te drogen na het reinigen om matte vlekken te voorkomen.
❕ Het meeste metalen keukengerei mag worden gebruikt, met uitzondering van messen en gardes. Je moet echter wel voorzichtig te werk gaan als je metalen keukengerei gebruikt. Vermijd het gebruik van scherp keukengerei en snijdt niet direct in de pan zodat er krassen in de anti-aanbaklaag ontstaan. Krassen worden namelijk niet gedekt binnen de garantie.
❕ Als er voedsel aanbrandt, vul de pan dan met warm water en laat een uur inweken alvorens je deze schoonmaakt. Behandel hierna de anti-aanbaklaag door een beetje olie over de anti-aanbaklaag te smeren met keukenpapier.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.