Fysic FM-7500 Big Button GSM – SOS Noodknop, Grote cijfers en letters 2 Snelkiestoetsen – Zwart ( verpakking beschadigd)

Oorspronkelijke prijs was: €29.99.Huidige prijs is: €24.99.

!!! Verpakking beschadigd!!!

Uitstekende mobiel voor senioren

Een mobiele telefoon moet gemakkelijk zijn in gebruik. Deze FM-7500 Comfort GSM doet zijn naam eer aan. Dat komt onder andere door de grote toetsen, die het toestel gebruiksvriendelijk maken. U kunt heel gemakkelijk een telefoonnummer intoetsen of een sms-bericht typen, zonder dat u per ongeluk een verkeerde toets raakt die er vlak naast zit. Ook de eenvoud van deze telefoon is een verademing. U heeft alle functionaliteiten die u van een telecommunicatieproduct mag verwachten, maar ook niks meer dan dat. Handzaam, eenvoudig te bedienen en gesproken bediening; dat is deze telefoon in een notendop.

Dit is de mobiel voor senioren die u zoekt

Zoals alle mobiele telefoontoestellen van Fysic, is ook deze simlockvrij. U bepaalt dus zelf bij welke aanbieder u een abonnement afsluit. En gebruikt u liever beltegoed? Dan kan dat natuurlijk ook. Bovendien is deze telefoon:

  • Heel eenvoudig en intuïtief in gebruik, ook als u nog niet bekend bent met mobiele telefoons.
  • Zeer goed beoordeeld op Kieskeurig.nl, een toonaangevende website voor het vergelijken van producten op het gebied van prijs en kwaliteit.
  • Voorzien van een helder en overzichtelijk display, met extra grote weergave van letters en cijfers.
  • Van uitstekende kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Deze prijs/kwaliteitverhouding is een van de pijlers van onze bedrijfsfilosofie.
  • Voorzien van een alarmfunctie, waarmee u met één druk op de knop belt naar een vriend, buur of familielid. U kunt vijf noodnummers programmeren en als u een van deze nummer kiest, wordt er ook automatisch een sms-bericht gestuurd.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8712412562473 Categorie: Brand: Fysic